-->

26 Nisan 2013

Nokia Asha 210’u Tanıttı Yorum yok


Nokia, kullanıcılarına daha fazla sosyal deneyimi daha ekonomik bir fiyata sunan, Asha ailesinin en son cihazını tanıttı. Tek ya da Kolay Değiştirilebilir Çift-SIM çeşitleriyle Nokia Asha 210, onu kalabalıktan ayıran farklı bir Nokia tasarımı ve akıllı görüntüleme özelliklerine sahip. Kullanıcıların daha düşük fiyata daha fazla internet keyfi sürmelerini sağlayan Wi-Fi özelliğini destekleyen bu cihazda, ayrıca özel bir Facebook tuşu da bulunuyor.

SOSYAL HAYATINIZ PARMAKLARINIZIN UCUNDA

Anlık mesajlaşmaya hızlı erişim için Nokia Asha 210'un bir QWERTY klavyesi ile özel atanmış bir Facebook tuşu bulunuyor.. Facebook ve Twitter'la birleşen, Gmail gibi en sevilen eposta hesaplarını destekleyen Nokia Asla 210, kullanıcıların ailelerinden ve dostlarından sadece birkaç tuş mesafesinde olmasını garantileyecek şekilde tasarlandı.

HEP HARİKA GÖRÜNTÜLER YAKALA VE PAYLAŞ

Nokia Asha 210'un 2MP kamerasına, tuş takımı kilitliyken bile özel bir sabit tuşla erişilebiliyor. Akıllı kamera ayrıca bir dizi fotoğraf çekme, düzenleme ve paylaşma seçeneği de sunuyor. Bunlardan bazıları şunlar:
Otoportre – ön yüz kamerası olmadan bile mükemmel biçimde merkezlenmiş otoportreler çekmeyi sağlıyor. Dahili ses, çekimden önce kullanıcının kare içinde olmasını garanti ediyor.Hızlı düzenleme ile görüntüler doğrudan kamera uygulamasından düzenlenebiliyor ve sosyal ağlarda fotoğraflar kolayca paylaşılabiliyor.
Kullanıcılar, Nokia Asha 210'un içinde bulunan Nokia'nın yenilikçi Slam özelliğini kullanarak fotoğrafları ve başka içerikleri de paylaşabilirler. Bu özellik sayesinde fotoğraf ve video gibi içerikler, bir başka Bluetooh-destekli telefona iki cihazı eşleştirmeye gerek kalmadan aktarılabiliyor.
Yeni ürün ayrıca Nokia'nın bulut teknolojisini kullanarak veri tüketimini yüzde 90'a dek azaltan Nokia Xpress Browser'ın tüm avantajlarından da faydalanıyor. Nokia Asha 201, kullanıcıların yakınlarındaki restoran, AVM ve ATM makineleri gibi ilgi çekici noktaları keşfetmelerini sağlayan web uygulaması Nokia Nearby özelliği de taşıyor.
Nokia Asha 210'un diğer kilit özellikleri ise şöyle:
Telefon rehberindeki bağlantı kartlarından doğrudan doğruya WhatsApp başlatma özelliğine sahip sosyal rehber entegrasyonu
Doğrudan video izlemek için önceden yüklenmiş YouTube başlatıcı
Kullanıcıları yeni sohbetler güncellemelerinden haberdar eden sohbet ekranı bilgilendirmeleri
Tek-SIM ve Çift-SIM modellerde, kullanıcıların cihazlarını kapatmadan SIM kart değiştirebilmelerini mümkün kılan Nokia'nın olağanüstü EasySwap teknolojisi
Wi-Fi Açma/Kapama kontrol düğmesi
Nokia'nın bilinen avantajlı özelliği: Tek-SIM'de 46 gün, Çift-SIM'de 24 güne varan uzun pil ömrü.
Nokia Asha 210 sarı, camgöbeği mavisi, siyah, eflatun ve beyaz renklerde kullanıcılara ulaşıyor.
Ürünün tek sim versiyonu 2013 yılının 3. çeyreğinde Türkiye'de satışa sunulacak.
Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] Hiç yorum yok

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.