-->

5 Mart 2013

Mirror Android Uygulaması Yorum yok


Mirror Android Uygulaması

 

     Bayanlar ve ihtiyacı olan beyler bu Mirror Android Uygulaması sayesinde artık yanınızda ayne taşımanıza gerek yok. Bu Mirror Android Uygulaması sayesinde telefonunuz bir ayne gibi kullanabileceksiniz. Harika düşünülmüş bu uygulama sayesinde makyajınızı tazeleyebilirsiniz.
Uygulama geliştiricilerMirror Android Uygulamasına o kadar çok güveniyor ki bu indireceğiniz son Mirror uygulaması şeklinde kullanıcılara açıklama yapıyorlar. Mirror Android Uygulaması ile ilgili küçük bir açıklama yapmakta fayda var. Eğer telefonunuzda ön kamera yoksa uygulama çalışmaz. Çünkü kameradan kendiniz görebilmeniz gerekiyor.
Mirror Android Uygulaması özelliklerinden bahsedecek olursak, kullanımı çok kolaydır. İşlevi kadar basit bir uygulamadır. Görüntü yakınlaştırma özelliği mevcuttur fakat her telefonda kullanılamıyor maalesef. Telefonuz destekliyorsa aynada kendinize yaklaşabilirsiniz. Görüntü dondurma özelliği sayesinde detaylara inebilirsiniz. Yüksek çözünürlüğü sayesinde kendinizi çok iyi göreceksiniz.
Uygulama asla telefonunuza çok yüklenmiyor. Basit olduğu kadar az yer kaplıyor ve az hafıza harcıyor. Mirror Android Uygulamasının varlığını bile farketmeyeceksiniz. Kullanan Android kullanıcıları gerçekten uygulamanın kaliteli görüntüsünden bahsediyor. Sizinde denemenizi tavsiye ediyoruz.


Google Play İndirme Sayfası https://play.google.com/store/apps/details?id=mmapps.mirror.free
Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] Hiç yorum yok

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.