-->

5 Mart 2013

Easy Launcher Uygulama Sekmesi Yorum yok

Android İçin Easy Launcher Uygulama Sekmesi

        Şimdi size Android ceplerde aradığınızı bulduracak, kafanızdaki karışıklığı giderecek bir uygulama tanıtacağız. Bu uygulamanın adı Easy Launcher. Bu uygulama Android cihazlarda kafa karışıklığını giderecek.
Bu uygulama ne yapıyor?
Uygulamayı Android cihazınıza kurduğunuz zaman yukarı kısımda görsellerden de gördüğünüz gibi 3 adet sekme açıyor. Bunlar “games”, “Apps”, “System”. Bu 3 sekmenin içinde telefonunuzda ne kadar uygulama varsa bu sekmelere yerleştiriyor. Örneğin games sekmesinde Android cihazınıza kurduğunuz tüm oyunlar yer alıyor. Eğer Android cihazınızda oyun oynamak isterseniz oyunları listelemek için bu sekmeye girebilirsiniz. Sekmeye girdiğiniz zaman tüm oyunlar otomatikman karşınıza çıkacaktır.
Apps sekmesinde Android cihazınıza kurduğunuz uygulamalar yer alıyor. Bunun yanında System sekmesinde ise Android cihazınızla beraber gelen uygulamalar bulunuyor. Her şey çok planlı bir şekilde bu uygulamanın içinde depolanmış. Bu uygulamayı yüklerseniz Android cihazınızdaki karmaşadan çok rahat bir şekilde kurtulabileceksiniz.
Android cihazınızı yeni aldıysanız bir karmaşa olmayabilir. Ancak zamanla birçok uygulama yükleyeceksiniz ve karmaşıklık yaşayacaksınız. O nedenle yüklemeyi düşünebilirsiniz.

İndirmek için tıklayın.
Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] Hiç yorum yok

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.