-->

10 Nisan 2015

Konusarakogren.com İngilizce Seviyelerinde Büyük Gelişim Sağlıyor! Yorum yok

ingilizcede seviyeler

İngilizce dünyanın neresine giderseniz gidin karşınıza çıkacak kadar çok konuşulan bir lisan. Kendine dair gelecek planları çizen, iyi bir eğitim peşinde koşan gençler bunu atlamamalı ve mutlaka İngilizce öğrenmelidirler. Kendilerini yetersiz gördükleri her konu için bu geçerlidir ama İngilizce gerçekten de öğrenilmesi şart olan bir olgudur. Bunun için de internetten yararlanmak yapılacak en kolay ve en pratik çözümdür. Ancak öncelikle sizin ne kadar İngilizce bildiğinizin anlaşılması için seviye bildirme sınavı denilen bir sınava girmeniz gerekecektir. İngilizce seviyeleri en alttan en üste kadar çeşitlidir, alttan başlayanlar zaman içinde kendilerini geliştirerek daha iyi İngilizce öğrenmeye ve konuşmaya başlarlar ve sınıf atlamaya hak kazanırlar.

İnternet sitelerinin seviye belirleme sınavları telefon görüşmesi ile yapılır, ön görüşmede size sorulacak birkaç İngilizce soru sizin ne kadar İngilizce bildiğiniz hakkında karşı tarafa ip uçları verecektir. Alacağınız dersler de işte bu sınavdan sonra belirlenir, ne alttan ne de sizi aşacak üst seviyelerden ders almaz, sadece yeriniz neredeyse oradaki dersler katılarak çalışmalara başlayabilirsiniz.

İnternetin çok bağımlısı olduk, hemen her şeyimizi hatta alış verişlerimizi bile internetten yapmaya başladık. Bu oldukça pratik, hem zamandan kazanıyoruz hem de her şeyi oturduğumuz yerden yapmanın vermiş olduğu keyfi yaşıyoruz. İngilizce öğrenmek için de internetten yararlanmalı ve http://www.konusarakogren.com adresine girerek kaydınızı yaptırmalı ve bir an önce derslere başlamalısınız. Konuşmaya dayalı dersleri İngilizce ana dili olan öğretmenlerin desteği ile pratiğe önem vererek öğreneceksiniz. Bol konuşmak için karşılıklı sohbetlere, tartışmalara katılacak ve hem çok güzel zaman geçireceksiniz ve hem de anlamadan İngilizcenizi geliştirmiş olacaksınız. Kısa sürede anlayıp da bir türlü konuşmaya cesaret edemediğiniz İngilizceyi konuşuyor olmak sizi mutlu edecektir.
Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] Hiç yorum yok

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.