-->

18 Mart 2014

Rayman Legends Oyun İncelemesi Yorum yok

Rayman Legends Oyna

Rayman kelimesini duyduğunuzda aklınıza son yıllarda kendi platformunda lider olmuş ve çok güzel başarılara adım adan bir Arcade kralı gelir aklınıza. Çok uzun zamandır yeni oyunu beklendiğinden yorumlar çoğalmıştı. Yok yeni oyun çıkmayacak,yeni oyun yok daha üretmeyecekler gibi laflar çalkalandı. Fakat Rayman bu laflara inat mı yaptı nedir. Anında yeni bir oyun ile karşımıza çıktı.
Bu oyun Rayman Legends’dı. Ve oyun severlerin çok dikkatini çekti. Klasmanda ilk 100’e ulaşan oyunu şimdi tam anlamı ile inceleyelim.
Sesler ve grafikler harika ve oyunun oynanış senaryosu oyuna heyecan ve oynanabilirlik katıyor. Devamını merakla beklediğinizde oyunun heyecanı ve sürdürülebilirliği artıyor. Eylül ayı içerisinde PS Vita sahipleri ile buluştuğu her platformda kendini gösterecek. Şimdilerde ise tanıtımlarla uğraştığından yeni bir oyuna hazır oldukları bilinmiyor.
Bu oyunda tam olarak bir kullanıcının seçimi ile uzay dünyasına atılan ilk adımı sahneliyor. Uzay canavarlarına karşı savaşlarınızı ve mücadelelerinizi tam olarak size yaşatıyor. Bu yüzden  oyun biraz çocuk çizgi film gibi gözükse aslında oynanabilir bir oyundur.


Rayman Legends Oyun Tanıtım Videosu


Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] Hiç yorum yok

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.