-->

9 Nisan 2013

Galatasaray Real Madrid Maçı Bu Gece Yorum yok

galatasaray, real madrid, galatasaray real madrid maç özeti, şampiyonlar ligi   


Galatasaray ile Real Madrid maçının özeti... Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında Galatasaray ile Real Madrid karşı karşıya geliyor...

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçlarından ikisi yapılacak. Galatasaray, Türk Telekom Arena'da İspanya'nın Real Madrid takımıyla karşılaşırken, Almanya'nın Borussia Dordmund takımı sahasında İspanya'nın Malaga takımını ağırlayacak.
 UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında bugün Real Madrid'i konuk edecek ''Cim Bom'', 3-0'lık yenilgiyi galibiyete çevirmeye çalışacak. Bu önemli karşılaşmayı saat 21:45'ten itibaren STAR TV yayınlayacak.
Geride kalan haftada Madrid'de oynanan ilk maçı 3-0 kaybeden ve avantajı rakibine kaptıran sarı-kırmızılı ekip, bugün bu skoru çevirebilmek için sahaya çıkacak. Galatasaray'ın yarı finalist olabilmek için Real Madrid karşısında 4 farklı skor elde etmesi gerekiyor. Sarı-kırmızılıların bugünkü karşılaşmanın normal süresini 3-0 önde tamamlaması durumunda ise müsabaka uzatmaya gidecek. Real Madrid, karşılıklı gollerin olduğu tüm 3 farklı yenilgilerde dahi turu atlayan taraf olacak.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü, basın mensuplarına açık tutuldu. Sarı-kırmızılı takımın taktik ağırlıklı yaptığı idmana, izinli olan Burak Yılmaz katılmadı. Galatasaray-Real Madrid maçı bu akşam saat 21.45'te Türk Telekom Arena'da oynanacak ve mücadeleyi Fransa Futbol Federasyonu'ndan Stephane Laurent Lannoy yönetecek.
Kaynak : AktifHaber

Maçı İnternetten İzlemek İstiyorsanız Star Tv :




Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] Hiç yorum yok

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.