-->

9 Kasım 2014

Burberry Saatleri En Ucuza Nereden Alınır Yorum yok

Burberry Saatleri

Burberry Saatleri En Ucuza Nereden Alınır : www.saatcity.com'da!

Burberry saat koleksiyonuna göz attığınızda birçok modelin günün her saatinde size eşlik edebilecek kadar iddialı olduğunu göreceksiniz. Kozmetik, koku, giyim ve aksesuar konusunda moda dünyasının duayenlerinin başında gelen Burberry saat sektörüne de girerek kalitesini çok başka alanlarda da sürdürmeye devam ediyor. Markanın sade ve sofistike çizgisinin devamı niteliğindeki saat modelleri benzer markaların abartılı ürünlerine nazaran oldukça zarif ve sade tasarlanmış. Farklı tarzların yer aldığı koleksiyonda çoğunlukla spor modeller yer alıyor. Deri ve metal kayış seçeneği bulunan modellerin klasik giyim tarzınızı tamamlayacak olanlarında ise genelde Burberry markasının ünlü ekose deseni kullanılmış.

Bir kol saati bazen bir aile yadigarı niyetine nesiller boyu elden ele geçer, bazen en gönül alıcı hediyelerin başında gelir ve bazen de ondan başka tek bir aksesuara ihtiyaç bırakmadan tüm görünümü tek başına tamamlama başarısı gösterir. Burberry erkek saat modelleri arasında tüm bu beklentileri rahatlıkla karşılayabilecek birçok tasarım yer alıyor. Erkek saat modelleri arasında dikkat çekici bir parça da BU7855 modeli. 42 milimlik siyah ve oval kasası olan modelin kayış rengi ise yeşil olarak tasarlanmış. Tüm Burberry modellinde olduğu gibi analog makine özelliği ile çalışan saatin cam özelliği ise çizilmez safir.

Burberry bayan saat modelleri de markanın tarzının devamı niteliğinde. Koleksiyonda farklı renk denemelerini de görebileceğiniz gibi genelde toprak tonlarının hakimiyeti göze çarpıyor. Markanın simgesi olan deseninin ince çift kordona işlendiği BU7849 modelinde kasa rengi ise metalik gri olarak uygun görülmüş. Beyaz kadranı bulunan saatin marka adı da bu kadrana işlenmiş. 30 milimlik kasa çapı ile oldukça zarif bir model olan BU7849 farklı ve özgün olmaktan korkmayanlara hitap eder özellikte bir model. Üstelik sadece günlük kullanımda değil tüm özel gün ve gecelerde şık kıyafetlerinizi de tamamlayacak nitelikte.
Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] Hiç yorum yok

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.