-->

19 Aralık 2013

Nikon D610 Yorum yok

Nikon D610 Hakkında

Japon devi Nikon bu sefer yeni bir fotoğraf makinesi geliştirdi. Geliştirdiği fotoğraf makinesinin markası Nikon D610 koydu. Harika bir tutuş fonksiyonu olduğundan elinizde rahatça kavrayabilirsiniz. Değişik açılarda kullanabilirsiniz. Lensler bakımından çok çeşitti olduğundan istediğiniz özelikle lens takıp fotoğraflar çekebilirsiniz. Hatta çekimlerde ayarlarla kolayca oynayabilir aydınlatma,parlaklık, flash gücü gibi ayarları zorlanmadan ve kolayca yapabilirsiniz.
Bu makine sizin çok iyi bir fotoğrafçı olmanıza sebep olabilir. Çünkü fotoğrafları HDR kalitede çekebiliyorsunuz. Bu ne demek oluyor renkler tam renginde ayrıntılar tam göz önünde oluyor. Tam elinize göre olduğundan kontak lens bölümünü hareket ettirmeniz kolaylaşacaktır.
Fiyat konusuna gelirsek diğer profesyonel makinelere kıyasla normal fiyattan biraz aşağı bir fiyat oluyor. Çünkü bu makine şarj ömrü ve pil ömrü bakımından hak edileni vermiyor. Çünkü çektiğinde MicroSd karta alması uzun sürüyor ve pil ömrünü yarı yarıya azalıyor. Normal bir makine ile 100 fotoğraf çekebilirken bu makine ile yaklaşık 55 fotoğraf çekebilirsiniz.
Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] Hiç yorum yok

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.