-->

11 Aralık 2013

Facebook Uygulaması Yorum yok

Facebook Uygulaması

Facebook Uygulaması; sektörde uzun süredir hizmet veren Creamive Sosyal Medya Ajansı'nın Facebook uygulamaları, sosyal medya yönetimi, arama motoru optimizasyonu, google reklam, sosyal medya analizi, Twitter uygulamaları, sosyal medya danışmanlığı konularında hizmet sunduğu bir sitedir. Senelerdir sahip olduğu web yazılım tecrübesini sosyal medya ile birleştirdikten sonra farklı ve yaratıcı Facebook uygulamaları sunmayan başlayan ajans, bir çok yeni Facebook reklam ve arama motoru optimizasyonu hizmetiyle de hizmet verdiği işletmelerin karlılığını arttırmaktadır. İşletmelerin sahip oldukları internet sitelerinin daha fazla ziyaretçiye sahip olmalarından sonra, bu ziyaretçi potansiyelini aktif müşterilere çevirmeyi amaçlayan FacebookUygulaması; bir çok alternatif hizmet ile müşterilerinin dijital mecralardaki değerlerini artırmaktadır.

Facebook Reklam

Facebook Uygulaması, Facebook Reklam Hizmeti ile hizmet verdiği markaların sosyal medyada ve özellikle de Facebook'ta daha fazla görünmesini ve daha fazla satış yapabilmesini sağlamaktadır. Ayrıca, Facebook Reklam Hizmeti konusunda farklı alternatif ürünler de barındıran ajans ile markanızın reklamını milyonlarca kişiye ulaştırabilmeniz mümkündür. FacebookUygulaması'nın internet sitesinde Facebook Reklam ürünü için yazdığı açıklamayı da bir alt kısımda bulabilirsiniz:
Facebook Reklam Hizmeti ile şirketlerin Facebook`ta daha verimli ve başarılı reklamlar yayınlanmasını sağlıyoruz. Facebook Reklam Hizmeti ile firmalar potansiyel müşterilerine daha hızlı ve kolay şekilde ulaşabilmekteler. Bunun nedeni ise, Türkiye`de yaklaşık 32 milyon Facebook Kullanıcısı olmasıdır.
Hizmet verdiğimiz markalara; hedef kitle belirleme, gösterilen reklamların analizi ve raporları ve çeşitli reklam fikirleri de sunmaktayız.

Sosyal Medya Danışmanlığı

FacebookUygulaması, sosyal medya platformlarında hizmet verdiği markalara sosyal medya danışmanlığı hizmeti de vermektedir. Sosyal Medya Danışmanlığı ile işletmelerin sosyal medya mecralarında daha güçlü olmalarını amaçlayan ajans; işletmelerin potansiyel müşterilerini aktif müşterilere çevirmelerini amaçlamaktadır.

Sosyal Medya Yönetimi

Sosyal Medya Yönetimi başlığı altında; Sosyal Medya İçerik Yönetimi, Sosyal Medya Kampanya Yönetimi ve Sosyal Medya Reklam Yönetimi hizmetleri sunmaktayız.
Bu alt başlıklar paralelinde analiz ve raporlama hizmetlerimiz ile de markanızı güçlendirmekteyiz.

Sosyal İçerik Medya Yönetimi

Sosyal medya hesaplarınızın profesyonel bir ekip tarafından yönetilmesini ve içeriklerinin oluşturulmasını ister misiniz?
Markanıza dair sosyal medyada var olan hesapları tek bir çatı altında topluyoruz. Bunun sonrasında da; içerik yönetimi, kampanya yönetimi ve reklam yönetimi ile bir bütünlük sağlıyoruz.
Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] Hiç yorum yok

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.