-->

31 Aralık 2013

Ammyy Admin 3.3 Uzak Masaüstü Yazılımı Yorum yok


Ammyy Admin 3.3 çok fonksiyona sahip bir programdır. Ağ bilgisayarlarınızı ve sunucularınızı güvenlik ve Nat ayarlarına ihtiyacı olmadan kolayca yönetebilir. Ayrıca arkadaşlarınızla uzak masaüstü bağlantısı yaparak sorunlarını çözmede yardımcı olabilirsiniz. Ayrıcı bu özellikle zaman ve paradan yarı yarıya tasarruf edebilirsiniz. Bir yeni özelik ise kurulum dosyası tek dosyadır. Ve tek dosya çalıştırarak bütün ayarları gerektiği gibi yapabilirsiniz.
Uzak masa üstü bağlantısını yapmak diğer programlar gibi çok zor değildir. Bilgisayarını kontrol etmek istediğiniz kullanıcının Ammyy Admin Id’nı bilirek kolayca bağlanabilirsiniz. Kota sorununu gerektirmez. Çok fazla internet sarf etmez. Çünkü bağlandığı kişiye yüklenir. Fakat bu yüklenme 500 Mb kadar olur. Buda 1 Gb’lik internet kotasının yarısı demektir.
Ayrıca bu program ile dosya transferi ve bilgi aktarımı yapabilirsiniz. İsterseniz komutları sesli verebilirsiniz. Karşıdaki kişinin öğrenmesini de isteyebilirsiniz. Dediğimiz gibi çok fonksiyonu bulunan Ammyy Admin 3.3 şimdi ise ücretsiz lisans dağıtmaktadır.
6 dilde desteği olan bu dillerin içinde Türkçede barındırdığından türk kullanıcılar için bir ayrıcalık gibi olmuştur. İşletim sistemlerinde yaklaşık hepsinde çalışmaktadır.Windows 8’de de çalışabilme özelliği ne kadar gelişmiş bir program olduğunu göstermektedir.


Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] Hiç yorum yok

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.