-->

24 Kasım 2013

Synology DS412+ İnceleme 1 yorum var.

Synology DS412+ İnceleme

Nas sistemleri denilince ilk akla gelen firmalardan olan Synology bu sefer harika ürün ile bilgisayar kullanıcılarına geliyor. Nas sistemleri ne diye sorarsanız depolama sistemlerin üst seviyesi demektir. Nas sistemleri  depolamayı yedekleme sistemi ile yapmaktadır. Bunun Synology DS412+ ürünü ise içerisinde bulundurduğu Sata 3.5 İnç sabit disk yuvaları sayesinde 16 TB’ ye kadar hafıza edinebilirsiniz.
Bu sistem genellikle bilgi depolama merkezleri olan yada bilgisayarında büyük bir arşivi olan kişiler şimdiden bilgisayarlarına entegre etmeye başladı. Şık tasarımı ve güçlü teknik birimi sayesinde her türlü bilgisayara kolay entegre edilebiliyor.
Kendi içinde çekirdeğe ve işlemciye sahip olması her türlü bilgisayara uyum ve hız kazandırabilir. 16 TB demek gb cinsinden 16384 Gigabayt etmektedir.Bunu bir film olarak dökersek yaklaşık 18 bin film eder. Standart bir oyuna dökersek 13 bin oyun eder. Yada mp3 olarak dökerseniz yaklaşık 116.000 mp3 tarzı kayıt eder.
Yani iş dosyalarınızı saklamaya yada geleceğe taşımak istediğiniz hazinelerinizi taşımak ve korumak için harika bir sistem. Fiyat olarak da gayet uygun. Hepsi içinde yaklaşık 600 Tl demek. Bunu harici hard diks almış olsanız 2.500 tl etmektedir.

Synology DS412+ Tanıtım Videosu


Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] 1 yorum

  1. Özellikle film arşivleri için depolama birimi olarak kullanıyorum.

    YanıtlaSil

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.