-->

8 Mayıs 2013

Trabzonspor 6-0 Sivasspor | Trabzon Finalde ! 1 yorum var.

Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk finalist Trabzonspor... Bordo-mavili ekip, deplasmanda 2-1 kaybettiği yarı final ilk maçının rövanşında Sivasspor'u 6-0 yendi. Bu sezon kupayı müzesine götürmekten başka bir şey düşünmeyen Trabzonspor'da Adrian hat-trick yaptı. Diğer goller Olcan, Volkan ve Aykut'tan geldi


MAÇTAN NOTLAR
Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında sahasında Sivasspor'u ağırlayan Trabzonspor'da, teknik direktör Tolunay Kafkas, geçen hafta ligdeki Kayserispor maçının 11'ine göre 3 değişiklik yaptı.
Kafkas, 2-1 kaybettikleri karşılaşmanın ilk 11'inde oynayan kaleci Onur'un yerine Tolga'ya, Aykut'un yerine kart cezası sona eren Soner'e, Yasin'in yerine de Volkan'a ilk 11'de görev verdi. Çocuklarının eğitimini gerekçe göstererek takımdan ayrılmak isteyen ve menajerini Trabzon'a çağıran Gustavo Colman da geçen hafta olduğu gibi 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı.

BAKAN YILMAZ DA İZLEDİ
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı. Maçtan bir süre önce uçakla kente gelen Bakan Yılmaz, Hüseyin Avni Aker Stadı'na gelerek protokol tribünde yer aldı. Trabzonspor'da olağanüstü genel kurulda aday olmayacağını açıklayan ve son haftalarda Hüseyin Avni Aker Stadı'na gelmeyen kulüp başkanı Sadri Şener de bu kez tribündeki yerini aldı.
TRİBÜNDE BOŞLUKLAR
Bu sezon ligde umduğunu bulamayan ancak Ziraat Türkiye Kupası'nda finale çıkarak Avrupa kupalarına gitmeyi hedefleyen Trabzonspor'un, Sivasspor ile oynadığı karşılaşmaya taraftarlar fazla ilgi göstermedi. Hüseyin Avni Aker Stadı'ndın maraton tribününde büyük boşluklar gözlenirken, 15 bin dolayında taraftar tribünden maçı izledi. Yaklaşık 200 kişilik Sivasspor taraftarı da Trabzon deplasmanına gelerek takımlarını yalnız bırakmadılar.

YAZICI'YI ALKIŞLA ANDILAR
Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı için karşılaşma öncesi saygı duruşunda bulunuldu. Taraftarlar, saygı duruşu sırasında Yazıcı'yı alkışlarla andılar. Trabzonspor, Türkiye Futbol Federasyonu, Sivasspor da Kulüpler Birliği tarafından hazırlanan 'başımız sağolsun' yazılı pankartlarla sahaya çıktı. Trabzoncell aboneleri tarafından Nisan ayının oyuncusu seçilen Halil Altıntop'a maçtan önce ödülünü Kulüp Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak verdi.
 Kaynak: Haberturk
Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] 1 yorum

  1. HEY MAŞALLAH TRABZON YEDİKLERİNİN ACISINI SİVASTAN ÇIKARMIŞ 6 TANE MAŞALLAH :D

    YanıtlaSil

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.