-->

5 Mayıs 2013

Galatasaray Şampiyon, Kutlamalar Başladı Yorum yok

Galatasaray, Sivasspor'u devirdi, 19. şampiyonluğunu ilan etti. Teknik direktör Fatih Terim de sarı-kırmızılıların başında 6. şampiyonluğu almış oldu.


 Daha önce 1996-2000 yılları arasında Galatasaray'ı ligde 4 kere arka arkaya şampiyon yapan başarılı teknik adam, son şampiyonluğunu ise geçtiğimiz yıl yaşamıştı.
BİR İLKE İMZA ATTI
Galatasaray 2012-2013 yılı şampiyonluğu garantilemesinin yanında bir ilke de imza attı. Sarı-kırmızılı ekip ligde ilk defa bitime iki hafta kala şampiyonluğunu garantilemiş oldu. Ayrıca sarı-kırmızılılar ligin 32. haftasında aldığı Sivasspor galibiyetiyle 2. sırada bulunan Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını da 10’a çıkarmış oldu.
ÖNEMLİ MAÇTA TERİM TRİBÜNDE
Şampiyonluğun garantilendiği bu önemli maçta, teknik direktör Fatih Terim, Mersin İdmanyurdu maçının hakemine yönelik tepkisi sonrası aldığı 9 maçlık ceza nedeniyle Sivasspor karşısında tribünde bulundu. Takımın başında ise antrenör Ümit Davala vardı.
TARAFTAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ
Sarı-Kırmızı taraftarlar şampiyonlukla birlikte sokağa döküldü, kutlamalar başladı. İstanbul Taksim'e taraftar akın etti.
İŞTE 19. ŞAMPİYONLUĞUN FOTOĞRAFLARI



Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] Hiç yorum yok

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.