-->

7 Mayıs 2013

CrossFire Yorum yok

images
Oyun hakkında bilgi:

Counter strike W bilmeyenimiz yoktur. Oyun terorist ve terörle mücadele eden  iki grup arasında oynanır, bunun dışında çoklu oyuncu esasına dayanan ve onlineyani internet üzerinden oynanabilen takım oyunudur.

Terörist ve özel timin farklı noktalarda başladığı  oyun, iki tarafın birbirini öldürmesi ve mevcut harita üzerinde verilen görevlerin yerine geitirlmesi esasına dayanır. Şuradaki adreste görevler hakkında bilgi bulablirsiniz. Burada Counter strike ‘ı uzun uzun anlatmaya gerek yok çünkü zaten birçok kullanıcı ne olduğunu iyi biliyor. Asıl konumuz CrossFire çünkü bu oyun gerçekten başlı başına bhir rakip. Tam olarak oyunu incelemesemde en azından Dijitalite programında anlatılan bilgilerle tatmin oldum diyebilirim. Oyunun sitesine şuradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. oyun henüz Beta aşamasında ve Free olarak indirilip oynanabiliyor. Şuradaki adresten seçeceğiniz server ile kolayca Downloadedebilirsiniz. CrossFire‘in en büyük özelliklerinden biride oyuna başlarken tek bir silahla başlamanız ve bu silahı asla değiştiremeniz olmuştur. Bunun iyi veya kötü olduğunu tartışablirsiniz ancak oyun size şöyle bir imkanda sunuyor. Online oynadığınızda oyunun sitesinden isterseniz para karşılığı silah alabliyorsunuz. Silah aldığınızda sistem birde güneş gözlüğü hediye ediyor ve oyun içinde bu gözlüğü takarak farklı olduğunuzu diğer oyunculara gösterebliyorsunuz. Counter strike’da olan bir özelllik Crossfire’da farklı bir şekilde ele alınmış, oda terorislerin bomba kurması.

CrossFire oyununda bomba kurma hayalet adı verilen bir timle yapılıyor. Bu timde bomba dışında herhangi bir silah olmuyormuş ve görünmez olmaları diğer timlerin bunları görmesini imkansız hale getiriyormuş. Tek yapılacak şey belli belirsiz duyulan ayak sesleri olmuş. Yani oyunda bir ayak sesi duyuyor ve kimseyi göremiyorsanız, yapmanız gereken tek şey sağa sola sürekli ateş etmek olsun. CrossFire için sistem gereksinimleride oldukça düşük.

Bu oyunu yüklemek ve mini oyunumuzu oynamak için Yükle kısmını tıklayın.

Oyunun içinden görüntüler:
Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] Hiç yorum yok

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.