-->

6 Mayıs 2013

Cabal Online Yorum yok

images CABAL Online oyunun gerçek amacına dönüyor Oyun sistemlerinin her geçen gün daha da karmaşık bir hal aldıkları apaçık gibi ortadadır. MMOPRG'ler oyuna olan ilgiyi canlı tutmak için çok sayıda konu ve benzersiz özellikler ortaya koyduklarından beri, kontrol özelliklerine alışmak daha çok zaman ve çaba gerektirir oldu. Bu durum oyunu uzun dönemler oynamak gerektirdiği için can sıkıcı bir hal alabilir.

MMORPG bir hizmettir bu yüzden kolay ve rahat olmalıdır. Oyun sistemi kolay ve rahat olmalının anlamı bir yerden bir yere gitmek and uygun avlanma alanları ile dükkanları aramak en basit görevler olmalı. Kolay'ın anlamı doğrudan, rahat ve can sıkıcı olmamaktır. CABAL Online yeni kullanıcılar için tasarlanmıştır ve diğer MMORPG kullanıcıları oyun sitemimize kolayca adapte olacaklardır, oyunu uzun dönem oynamayı gerektirmez. CABAL Online oyunun gerçek amacına dönüyor.

CABAL Online sizi bir kahraman yapacak Herkesin bildiği gibi, bir oyun heyecanlı ve ilginç olmalıdır ki MMORPG'nin anlamı da budur. İyi tasarlanmış savaş/skill sistemleri, açık quest sistemleri ve harikulade savaş hareketleri ile birlite müthiş 3 boyutlu grafikler ve gerçek dünyaya çok yakın benzerlikler taşıyan yüksek seviyeli animasyonlar bir oyunun en temel içerikleridir. Bunu başarmak zor olsada, sonuç tüm kullanıcılar için tatmin edicidir.

Oyunun içinden görüntüler:











Sitesi:    http://www.cabalonline.com/
Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] Hiç yorum yok

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.