-->

1 Nisan 2013

Yeni Sitem TeknoMekan.Tk 8 yorum var.


Merhaba arkadaşlar.Bloggerın sınırları bana yetmiyor.Tmm güvenilir arkasında google var ama ben blog yazmaktan çok php asp html  gibi dilleri öğrenmek istiyorum.Zaten meslek seçimim de bu kategoride olacak.Bu yüzden kendimi geliştirmek adını wordpress bloga geçtim.Daha yeni düzenliyorum.Forum kurdum mybb onu da düzenliyorum.İlerde çekilişler yarışmalar düzenlicem.Bloga ve foruma yazarlar alıcam.Bu blogu kapatmıyacam ama paylaşımı kesiyorum.İlerde büyük ihtimal yine buraya gelirim fakat şimdilik TeknoMekan.Tk dayım.Yeni siteme gitmek için tıkla.

Buraya Tıkla
Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] 8 yorum

  1. Hayırlı olsun Kardeşim


    -----------------------------------------------------------------------

    Sitemize Bekleriz

    http://www.paylasimortami.tk
    http://www.webmasterdiyari.tk

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı olsun ama tek 1 site ile uğraşmak daha kolaydı. Şimdi bu site ve forumu çıktı. İşin zor hepsini birden takip edebilecek misin ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunla artık fazla ilgilenmiyeceğim sadece hergün 1 kez bakar çıkarım diğerinde geliştiricem kendimi.Evet biraz zor olucak ama en aından denerim.

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Burdaki emeklerim boşuna gitmesin diye geri dönüyorum. :)
      Hayırlısı Buymuş.

      Sil
    2. yani bence en iyisi. bana yine mail atmışsın galiba bu blogu ekleyim diye bende şöyle diyorum 2sinide ekleyim ne dersin ?

      Sil
    3. Bence onu ekleme çünkü fazla paylaşım yok ve güncel olmayacak yakında kapatırım belki.2013'ün en iyileri arasında yer almayı hak etmiyor.Sen bu Sitemi ekle yeter.

      Sil
    4. tmm dır bunu eklerim :)

      Sil

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.