-->

14 Nisan 2013

Google'dan Ölüm Sonrası E-posta Uygulaması Yorum yok

http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/google_2573.jpgİnternet devinin geliştirdiği bir özellik, kullanıcıların ölümünden sonra yapılacakları planlıyor, gizlilik taşıyan ve görülmesi istenmeyen hesapları siliyor, mesaj gönderiyor hatta zamansız gelen ölüm halinde paylaşılması gereken bilgileri paylaşıyor.

ÖLÜMDEN SONRA DİJİTAL YAŞAM

Google'dan yapılan açıklamada yeni ürünün ölümden sonraki dijital yaşamı planlamaya yardımcı olduğu belirtilerek ölümden sonra hem kişilerin özel yaşamını korumaya ve yakınlarının hayatını kolaylaştırmaya yönelik olduğu bilgisi verildi. Açıklamada "Belki belgelerinizin yüzde 90'ı ölümünüzden sonrayla bir ilgisi yoktur ama yüzde 10'u aileniz, eşiniz, çocuklarınız, iş ortaklarınız için çok önemli olabilir.'denildi.
Google'ın uygulamasında 'zaman aşımı' adlı bölüm seçildikten sonra ölümden sonra mesaj gitmesini istediğiniz kişileri ve paylaşmak istdiğiniz bilgileri seçiyorsunuz.
Gmail'den otomatik cevaplaması da olan program sayesinde bağlantıda olduğunuz kişilere ölümünüzden sonra vermek istediğniz mesajları veya vasiyetlerinizi iletiyorsunuz.

Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] Hiç yorum yok

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.