-->

18 Nisan 2013

FIFA 14'te Hangi Yenilikler Olacak Yorum yok

Oyuncular bu yenilikler sayesinde PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PC'de EA SPORTS™ FIFA 14 oynarken birbirinden müthiş goller atmanın verdiği hazzı yaşayacaklar.
Serinin ödüllü oynanışı üzerinde yapılan yenilikler FIFA 14'ün eksiksiz bir maç günü deneyimi yaşatmasını sağlayacak ve oyuncuların orta sahada oyun kurupmaçın temposunu belirlemelerine ve birbirinden etkileyici gol fırsatlarıyakalamalarına ilham kaynağı olacak. Ölçülü biçimde geliştirilen hücumlar ve inanılmaz son vuruşlar ile birbirinden muhteşem maçlar oynayacaksınız. FIFA 14'teki Pure Shot ismindeki yeni özellik ve yeni top fiziği sistemi şutların yapısını değiştirecek, her bir şutun gerçek hissettirmesini ve oyuncuların o kusursuz vuruşu yaptıklarında büyük bir coşku hissetmelerini sağlayacak.
"FIFA 14 orta sahada kurulan oyunlar, maç boyunca yükselen tansiyon veyakalanan ve değerlendirilen gol fırsatlarıyla, unutulmaz futbol maçlarında yaşanan anları tecrübe etmenizi sağlayacak," diyor FIFA 14 Baş Yapımcısı David Rutter "FIFA 14'te yakalanan fırsatlar tatmin edici, goller ise birbirinden etkileyici olacak."
Pure Shot ile desteklenen son vuruşlar sayesinde oyuncular adımlarını kontroledebilecek ve ağları bulmak için en iyi pozisyonu yakalamak üzere kaleyeyaklaşma açılarını ayarlayabilecekler. İyi vurulan toplar daha heyecan verici ve tatminkar biçimde hareket edecek. Yeni şut türleri arasında saf şutlara ek olarak dengesiz şutlar ve acele şutlar da bulunacak. Real Ball Physics özelliği topun hareket yolunu belirleyecek, oyuncuların aynı gerçek futbolcular gibi topa uzaktan sert biçimde vurmalarını, isabetli alçak şutlar çekmelerini, topun dibine girerek falsolu vurabilmelerini sağlayacak.

MAÇIN TEMPOSUNU BELİRLEYEBİLECEKLER

Oyuncular dört yeni özellik sayesinde gol fırsatı yakalamak üzere hücumgeliştirebilecek ve maçın temposunu belirleyebilecekler. Protect The Ball özelliği ile oyuncular herhangi bir hızla top sürerken savunma oyuncularını kendilerinden uzak tutup topu koruyabilecek, pası almadan önce pozisyon kapmak için rakiplerini fiziklerini kullanarak uzaklaştırabilecek, sonra da savunmayı aşarak gol fırsatı yakalayabilecekler.
Her iki taraf için de geliştirilen Teammate Intelligence özelliği sayesinde yeni karar verme mekanizması daha akıllıca markajlar ve koşu takibi sağlayacak, savunma oyuncuları pozisyon fırsatlarını görerek topu geri kazanmak üzere destek sağlayacak, hücum oyuncuları ise çizgi boyunca kendi tempolarında koşular yaparak kendilerine boş alanlar yaratmak üzere rakiplerini kandırabilecekler.
Top kontrolü üzerinde yapılan önemli değişiklikler, orta sahada yapılacak top kapma mücadelelerini kazanmanız için yeni fırsatlar sunacak. Sprint DribbleTurns özelliği sayesinde oyuncular depar sırasında ivmelerini korurken istedikleri yöne dönebilecekler ve savunma oyuncularını bire birde geçmek için kontrole ve güvene sahip olacaklar. Variable Dribble Touches özelliği ise depar sırasında topa tapılan dokunuşlara çeşitlilik getirecek. Yetenekli oyuncular toıpla birlikte depar atarken topu daha iyi saklayabilecek ve kontrol edebilecekler.
Oynanış üzerinde yapılan yeniliklere ek olarak FIFA 14'te Kariyer Modu oynamanın yepyeni bir yolu da bulunacak. Global Scouting Network özelliği profesyonel gözcülük dünyasını hayata geçirecek. Oyuncular bir gözcü ağı kurarak yıl boyunca yetenek avına çıkabilecekler. Gözcüler dünyanın dört bir yanındaki futbolcuları izleyerek transfer dönemi öncesinde oyundaki her bir oyuncunun özelliklerini ve kişisel yeteneklerini ortaya çıkarabilecekler. Ayrıca yeni bilgi merkezi daha rahat dolaşım, daha az kesinti ve canlı gözcü raporları da sunacak.
FIFA 14 EA SPORTS Football Club yoluyla oyuncuları sporun kalbine ve birbirine bağlayan online özellikler** ve canlı servisler sunacak ve FIFA 14'ü oyuncuların dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca diğer oyuncuya bağlandığı, rekabet ettiği ve paylaştığı, futbolun sosyal ağı haline getirecek. Oyunda ayrıca şu özellikler de bulunacak:
• Popüler FIFA Ultimate Team üzerinde yapılan değişiklikler
• Sosyal rekabeti cesaretlendirecek yeni bir online mod
• FIFA'nın kalbini oluşturan canlı servis EA SPORTS Football Club için yeni özellikler
• 500'ün üzerinde resmi lisanslı takım ile üst düzey gerçekçilik
EA Canada tarafından geliştirilmekte olan FIFA 14 bu sonbaharda satışasunulacak. Oyunun çıkacağı diğer platformlar önümüzdeki aylarda duyurulacak.


Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] Hiç yorum yok

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.