-->

9 Mart 2013

PHP NeLph v1.2 Flash Oyun Script [PHP] Yorum yok

Oyun sitesi sade ve yeşil renk üzerine hazırlanmış. Sade olması scriptin hızlı olmasına neden olmuş. Seo yanından zayıf kalmış bunuda sizin tamamlamanız gerekiyor.

KURULUM:
Öncelikle kullandığınız panelden bir SQL oluşturun. Dosyaları FTP 'ye atın. Verilen dosyalar içerisindeki sql.sql.zip dosyasını oluşturduğunuz SQL içine aktarın. veri klasörü içindeki ayar.php dosyasınının içindeki SQL bölümlerini kendinize göre düzenleyin. Sef ve kategori URL'lerini değiştirecekseniz değiştirin.Kategori SEF ve Oyun Sef alanlarında yazılan yere oyun ve kategori isminin "sef" diye çağrıldığını düşünerek linkleme çeşiti yazın. misal oyun adı "oyun/barbie-giydir.html" olsun isterseniz Oyun Sef alanına "oyun/sef.html" yazıcaksınız. Aynı durum kategoriler içinde geçerli. Yanlız kategori ve oyun sef alanlarına aynı değerleri veremezsiniz. Daha sonra alt tarafta olan yönetim panel şifresiniz değiştirin. ayar.php 'yi sunucudaki ayar.php ile değiştirin. Scriptiniz kurulmuş olacaktır.



- INSTALL.PHP İLE SCRİPT KURULUMU
Öncelikle kullandığınız panelden bir SQL oluşturun. Dosyaları FTP 'ye atın. veri klasörü içindeki ayar.php dosyasına 777 yazma izni verin. Daha sonra install.php dosyasını çalıştırın. Ordaki bilgileri eksiksiz bir şekilde girin. Kategori SEF ve Oyun Sef alanlarında yazılan yere oyun ve kategori isminin "sef" diye çağrıldığını düşünerek linkleme çeşiti yazın. misal oyun adı "oyun/barbie-giydir.html" olsun isterseniz Oyun Sef alanına "oyun/sef.html" yazıcaksınız. Aynı durum kategoriler içinde geçerli. Yanlız kategori ve oyun sef alanlarına aynı değerleri veremezsiniz. Adımları takip ederek scripti başarılı bir şekilde kuracaksınızdır. Son adımda script install.php yi silmeye basmalısınız. Böylece FTP den silmenize gerek kalmadan install.php silinecektir. Ama mutlaka ftp nize install.php silinmişmi diye bakın.Son olarakda FTP nizdeki veri klasörü içindeki ayar.php dosyasının yazma iznini 644 yapın. Hepsi bu kadar. Kurulum max.1 dk ınız alır. Hiçbir dosyaya ayar girmek için uğraşmıyacaksınız. 

Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] Hiç yorum yok

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.