-->

5 Mart 2013

Akıllı Robot Android Yorum yok

Akıllı Robot Android Uygulaması


Android dünyasının genel olarak çok büyük olduğunu ve gelişen bütün haberleri takip etmenin ne kadar zor olduğunu anlatmaya gerek yok diye düşünüyoruz. Her daim gelişime açık bir işletim sistemi olan Android uygulama ve oyunlarıylada her geçen gün ilerleme kaydediyor. Bunun yanında elbette bir çok alanında ve Android işletim sistemini kullanan telefonlarda gelişmeler yaşanıyor. Yani her gün karşımıza sayısız haber çıkıyor. Takip etmek çok zor olsa gerek.
Akıllı Robot Android uygulaması ile gelişmeleri takip etmek asla sorun olmayacak. İlk önce söylenmesi gereken elbette Akıllı Robot uygulamasının çok sade olduğu. Bu sayede kullanıcı dostu bir uygulama olduğu söylenebilir.
Akıllı Robot Andodi uygulamasıyla yapabileceğiniz en önemli şey haberleri bir yere toplamak olacak. Kaynak çokluğundan dolayı artık sıkıntı yaşamayacak bütün kaynakları aynı yerden okuyabileceksiniz.
Akıllı Robot uygulamasının size getirdiği avantajlar
  • Android ile ilgili bütün haberleri okuyabilirsiniz
  • Haberleri favorilerinize ekleyebilirsiniz
  • Okuduğunuz haberleri sosyal medyada paylaşabilirsiniz
  • Akıllı Robot uygulaması size Widget desteğide sunuyor, haberleri anasayfanızda görebilirsiniz.
Konuyu bitirmeden önce şunu eklemek gerekiyor. Turkcell T10, Samsung Galaxy Spica, Sony Ericsson Xperia X10 Mini gibi CPU bulunmayan telefonlarda uygulama kullanılamıyor.

Uygulamayı ücretsiz olarak Google Play Store’dan indirin…
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.akillirobot.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ha2lsbGlyb2JvdC5hbmRyb2lkIl0.
Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] Hiç yorum yok

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.