-->

13 Aralık 2013

Sirius Pırlanta Yorum yok

Sirius Pırlanta
İnternet aracılığı ile pırlanta mücevherleri almak istiyorsanız Sirius Pırlanta’ yı tercih etmeniz için bir çok nedeniniz var. Müşterilerinin her zaman yüzde yüz memnuniyetini almak için büyük bir özveri ile çalışan firma, online pırlanta satışı yapan ilk firmalardandır. Yılların verdiği satış deneyimi ve müşteri memnuniyeti ile her zaman pırlanta satışlarında öncü firma olmuştur. Firma sizlere eşsiz hizmetler sunmaktadır. Bunlardan ön çok göze çarpanı koşulsuz iadedir. Alacağınız pırlanta mücevherini kargodan teslim aldığınızda olurda beğenmezseniz koşulsuz iade edebiliyorsunuz. Bunun için firma yetkilileri ile irtibata geçmeniz yeterli olacaktır.
Firma yılbaşı için müşterilerini de unutmamış. Yılbaşının yaklaştığı şu günlerde sevdiğiniz bir dostunuza ve ya ailenizden bir ferde alabileceğiniz tek taş yüzük fiyatları kampanyalar ile aşağı çekilmiştir. Bu yüzükler ve daha bir çok üründe %45’ e varan indirimlerden faydalanmanız için firmanın web sitesini ziyaret etmeniz yeterlidir. Tamamı orijinal olan pırlantalarla sevdiklerinize çok güzel bir hediye bulabilirsiniz. Firmanın ürün çeşidi çok zengindir. Her zevkten insanın beğeneceği bir ürün bulmanız çok kolaydır.

Pırlanta kolye alanında da yeni yıla özel kampanyalar yapılmıştır. Yine %45 indirimle bir çok pırlanta mücevhere sahip olabilirsiniz. Sevdiklerinize alabileceğiniz gibi kendinize de uygun fiyatlara bir çok ürün alabilirsiniz. Firma müşterilerine kolay ödeme imkanları da sunmaktadır. Eğer kredi kartınız varsa bir çok kredi kartına indirimler ve taksitlendirme yapmaktadır. World, Axess ve Bonus özellikle kartlarınıza %10 indirim yapmaktadır. Bunun yanında 8, 10, 12 taksit seçeneklerinden faydalanarak alacağınız pırlanta mücevherlerini kolay bir şekilde istediğiniz taksit seçeneği ile ödeme imkanı sunulmaktadır. Aldığınız pırlantalar ücretsiz ve sigortalı olarak sizlere kargolanmaktadır. Kargo bakımından hiçbir sorun yaşamazsınız. Ayrıca İstanbul’ da ikamet edenlere firma, gün içerisinde hızlı teslim imkanı sunmaktadır. http://www.siriuspirlanta.com/
Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] Hiç yorum yok

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.