-->

27 Kasım 2013

Web Tasarımı Eskişehir Yorum yok

Web Tasarımı Eskişehir

Şirketler için web sitesi zorunluluğu getirdiğinden itibaren web tasarımlar gerçekten daha fazla önem verilmeye başlamış oldu. Bunun en önemli nedenleri arasında internet üzerinden bir çok kişi aktif olarak kullanılması ve burada çoğu kişilerin araştırma yapıp şirketlere internet üzerinden bulmaları sonucu çok aktif bir web tasarım ve teknolojileri pazarı ortaya çıkmıştır. Bir çok kişi ve şirketler tarafından web siteleri daha aktif hale kullanılmak için daha iyi tasarımlar ortaya çıkması istenmiştir. Web site tasarım konusunda sizlere sizin şirketinizi en iyi şekilde anlatacak canlı web tasarımları yapmaktayız. Ayrıca sektörünüzde örneğin bir hesaplama gibi bir uygulama gerekirse böyle yazılımlar ile sitenizi daha da canlandırmakta ve bu sayede ziyaretçileriniz tarafından daha profesyonel gözükmenizi sağlamaktayız. Web sitesi tasarımları kendi içlerinde bazı teknolojilere ayrılırken sizlerin sektörünüze en uygun tasarım ve yazılım dili seçilerek sizlerin en çok verim alabileceği bir web site tasarımı yapılır. Web sitesi sadece bir zorunluluk olarak görülmemesi gerekmektedir. Bunun en büyük nedenleri arasında küçük bir yatırım ile yüksek ücretlerde verim alabileceğiniz bir müşterileriniz ile iletişim aracı olarak görebilirsiniz. İyi bir web tasarım sayesinde sizler bir çok kişi ile yeni iletişimler sağlarken işlerinizin büyümesinde ve yeni müşteriler kazanmanıza çok büyük etki edecektir. Şirketiniz ürün satışı gibi internet ortamında satış yapacak bir şirkete sahipse e-ticaret siteleri ile daha fazla aktif olarak kullanabilirsiniz.

E-ticaret Sitesi Nedir?

E-ticaret sitesi ürünlerinizi internet sitesi üzerinden satmaya çalışan bir web yazılım uygulamasıdır. E-ticaret sitesi sayesinde şirketinizde bulunan ürünleri web sitenize yükleyip ziyaretçilerinize istedikleri ürünleri kolay bir şekilde satın alıp sizlere kargo veya başka teslimat şekilleri ile ulaşmasını sizlere sağlamaktadır. Ödeme seçeneği olarak bir çok alternatif yol bulunurken havale, kredi kartı ile ödeme ve kapıda ödeme gibi bir çok ödeme seçeneği sitenize koyabilirsiniz. Bu sayede müşterilerinize istedikleri ödeme seçenekleri kolay bir şekilde alım sağlayabilirsiniz. Onlara özel indirim ve oluşturduğunuz kampanyalar sayesinde onların ilgisini daha çok çekip internet siteniz üzerinden sürekli alışveriş yapma imkanı sunabilirsiniz .E-ticaret sitenizde hem sizin firmanızın kişiliğini gösterir hem de ürünlerinizi sergileme imkanı sunmaktadır. E-ticaret siteleri için önemli güvenlik sertifikaları gerekmekte ve bunlar gerçekten çok önemli olan huşulardandır. Bunun nedeni ise kredi kartı ile ödeme ve şifreleme yöntemi ile bilgileri korumakta ve müşterileriniz için en güvenilir site sunmaktadır. Ayrıca e-ticaret sitelerinize eklediğiniz sanal poslar sayesinde kredi kartı ile ödeme kolaylığı, otomatik otomasyon sitemleri ve kredi kartına taksit gibi seçenekler ile ürünlerinizi kolay bir şekilde satabilirsiniz. E-ticaret sitesi sayesinde kolay bir şekilde ayrıyeten bir mağaza açmış gibi kar edebilir ve bu sayede küçük maliyetler ile şirketinizi büyütme imkanına sahipsiniz.

Hosting Nedir?

Hosting E-ticaret sitesi, web siteleriniz veya internet sitesine koymak istediğiniz bir web sayfasını barındırmak için alana ihtiyacınız vardır ve bu alanlar hosting oluşturmaktadır. Hostingler 24 saat kesintisiz olarak çalışan bilgisayarlardır. Ancak bu bilgisayarlar diğer bilgisayarlardan daha fazla özelliğe sahiptir ve bir çok kişinin girebileceği özelliğe sahip yüksek RAM ve İşlemcisi bulunan sunuculardır. Bu sunuculardan sizin kendi ihtiyaçlarınıza göre bölünürler ve bu sayede sizlerde kendi web sitelerinizi kolay bir şekilde barındırabilirsiniz. Hostingler Linux ve Windows şeklinde ayrılır. Bu nedenle siz hangi yazılım dili ile web tasarım yapacağınızı karar vereceğiniz anda ona uygun bir şekilde hosting seçebilirsiniz. Hosting seçimi yaparken sizlerin ne kadar ziyaretçiye sahip olabileceğiniz ne kadar bir yer kaplayacağına karar verdiniz zaman uygun bir şekilde hosting programı belirleyebilirsiniz. Hostingler trafik kaynakları çok yüksek hızlı trafik barındılan internet sağlayacıların temin ederler ve sitelerinizin hızı genel itibari ile hangi ülke ve hangi şehirde olduğuna bağlı olarak da çok azda olsa değişmektedir. Web siteniz genel itibari ile Türkiye tabanlı hit alıyorsa, Türkiye tabanlı hostingde barınması sitenizin hızını daha fazla artıracak ve bu sayede sizlere hem SEO bakımından hem de ziyaretçileriniz için daha hızlı bir şekilde site hızına sahip olursunuz. Ziyaretçi sayınız fazla çok trafik harcıyorsanız hosting yerine Sunucu veya VPS gibi çözümlerde üretebilirsiniz.

Domain Nedir?

İnternet sitesi oluşturmanız için gerekli olan ilk adımların başında gelmektedir. Çok geçmeden hemen ilk olarak kendinize ait veya şirketinize ait olan bir domain yani isim hakkı edinmeniz gerekmektedir. Bir çok kişi kolay bir şekilde domain alabildiğinden dolayı com.tr şeklinde domain almanızdan hem şirket olduğunuz belli etmektedir hem de bu şekilde web tasarımı için ilk adımı atmış olursunuz. Com.tr şeklinde domain almanız sizin tam bir şirket olduğunuzu belli eder ve bu şekilde daha fazla güven sağlamış olursunuz. Bir çok domain uzantısı bulunurken bunların hangi uzantı ile alıp almamak size kalmış ve bazı uzantılar için gerekli belgeler gerekmektedir. Bazı uzantıların kendilerine göre anlamları bulunurken örnek vermek gerekirse edu uzantı domainle üniversite gibi eğitim kurumlarını belli ederken org uzantılı domainler ise dernek ve yardım kuruluşlarının siteleri olarak adlandırılmıştır. Domain fiyatları ise 20 TL den başlayıp daha yüksek fiyatlara göre uzantılarına göre değişkenlik göstermektedir. Domain fiyatları ise çoğu firma tarafından genellikle hep aynı olurken bu konuda kolay bir şekilde domain sahibi olabilirsiniz. Domainler genellikle kredi kartı ile satın alındığında hemen kayıt edilen ve size geçme imkanı bulunmaktadır. Com.tr ilgili domain alırken bir çok belge ve evrak gerekmekte firmamız sizler için bu evrak takibini yapmakta ve bu sayede sizlere çok büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Bizler Neler Yapıyoruz?

Eskisehir Design olarak sizlere İnternet sektöründe her türlü ihtiyaçlarınıza uygun bir şekilde web yazılım, web tasarım, reklamcılık ve SEO gibi bir çalışmalar ile sizlere en iyi hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Web tasarımda sizlere en yenilikçi hizmetleri sunmakta ve yaptığımız tasarımlar ile sizlere en güzel web tasarımı yapmaktayız. Web tasarım ile birlikte ziyaretçi istiyorsanız Arama Motoru Optimizasyonu ve Google Reklamcılığı hizmetlerini uzman ekiplerimiz tarafından sizlere sunulmakta ve belirlediğiniz paketler doğrultusunda sizlere en iyi hizmet sunmaktayız. E-ticaret sitesi gibi büyük bir kapsamlı web sitesi yapabilir ve ürünleriniz web siteniz üzerinden satmanızı sağlayabiliriz. Ayrıca ziyaretçi gibi her hangi bir sorununuz olursa yeni ziyaretçiler çekmenizi sağlamaktayız bu sayede sizlerde yeni müşteriler kazanmış oluyorsunuz. Yani şirketinizi küçük maliyetler ile yeni müşteriler kazanasınızı salıyorsunuz ayrıca yeni bir mağaza açmış gibi işlerinizi internet ortamında yapıyorsunuz. Şu an günümüzde bir çok şirketin kendi web sitelerin olmasının yanında e-ticaret siteleri ile online alışveriş pazarına girmişleri büyük yankılar uyandırmış büyük ve küçük tüm işletmeler online satış pazarına girmişlerdir. Günümüzde bir çok internet kullanıcısı alışverişlerinin çoğu internet üzerinden yapmakta ve internet tabanlı alışveriş ortamı daha artarak yayılmış hale gelmektedir. Bu yüzden sizlere tamamen profesyonel bir e-ticaret sitesi yapmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.






Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] Hiç yorum yok

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.