-->

30 Temmuz 2013

Windows 7 Orjinal Yapma Programı Yorum yok

Windows gibi harika bir işletim sisteminin fiyatları, günümüzde can yakan seviyelere ulaşmış durumda. Söz gelimi bir bilgisayar aldınız, topladınız ve tek eksiğiniz işletim sistemi. İşte bu noktadan sonra bir ikilem arasında kalıyor insan. Yüzlerce dolar harcamak mı, yoksa bu sisteme mecbur bırakanlara karşı çıkmak mı ? Şu an bu yazıyı okuyor olduğunuza göreWindows 7 Orjinal yapma seçeneğini seçmiş olmalısınız.
Windows’u yüklediniz ve size canı burnunda kısıtlı bir deneme süresi verdi. Haliyle devam etmek istiyorsunuz ve hatta istediğiniz windows sürümünün keyfini çıkarmak istiyorsunuz. Bunun için Windows 7 Crack yapma seçeneğini denemeniz gerekmektedir.RemoveWat ile bu problem artık sizi rahatsız etmeyecek. Piyasada bulunan programlar ve yöntemlerin işe yaramadığı yerde RemoveWat var.
Şimdi sizlere programın kullanımından bahsetmek istiyoruz. Son derece basit bir yapısı olan bu programı aşağıdaki indirme linkinden indirdikten sonra çok kolay bir kurulumu var. Programı indirdikten sonra yapmanız gerekenler ;
1- Winrar dosyasından çıkartın.
2- RemoveWat.exe dosyasını çalıştırın.
3- Windows sizden izin isteyecektir, “Yes” diyerek programı çalıştırıyoruz.
4- Aşağıda çıkan pencereden Remove Wat butonuna tıklıyoruz.
RemoveVat Kurulum
5- Ardından size bir uyarı veriyor. Yüklemenin başlatılacağını ve bittiğinde bilgisayarınızın yeniden başlatılacağının bilgisini veriyor. Bu adımdan seonra eğer yeniden başlamazsa siz kendiniz yeniden başlatabilirisiniz.
RemoveWat3
6- Ardından yükleme diyaloğunu göreceksiniz ve yükleme bittiğinde bilgisayarınız yeniden başlatılacak. Eğer bilgisayarınız yeniden başlamaz ise siz manuel olarak yeniden başlatabilirsiniz.
İndirme Linkleri :(Sadece birini indirin)


Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] Hiç yorum yok

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.