-->

24 Mayıs 2013

Galaxy S4’ten Rekor Yorum yok



Samsung, dün yaptığı açıklamada Galaxy S4 satışlarının 10 milyonun üzerine çıktığını belirtti. Bir aydan kısa bir sürede 10 milyonluk satış rakamını geçmeyi başaran Samsung, Apple'ın rekorunu kırdı.
Samsung S4, 27 Nisan'da global olarak piyasaya sürülmüştü. Samsung'un en gelişmiş cihazı olan S4'ün 10 milyonu aşması bir ay bile sürmedi.




EN KISA SÜREDE EN FAZLA SATIŞ

Koreli elektronik devi yaptığı açıklamada, "Samsung S4, diğer şirketlere göre en kısa sürede en fazla satış rakamına ulaşan üretici olmuştur." ifadelerini kullandı.
Galaxy S4'ün bir aydan daha kısa bir sürede ulaştığı 10 milyonluk satış rakamına Galaxy S3, 50 günde ulaşmıştı. Galaxy S2, 5 ayda 10 milyonu bulurken; Galaxy S, tam olarak 7 ay sonra 10 milyon kullanıcıya ulaştı.

IPHONE 5 HAYAL KIRLIKLIĞI YARATTI

Galaxy S4'ün en büyük rakibi olarak gösterilen iPhone 5 ise bu rakamlar karşısında hayal kırıklığı yarattı. 
Birçok uzman, iPhone 5'in ilk hafta 8 milyonun üzerinde satmasını bekliyordu. Ancak ilk üç günde satışlar 5 milyonda kaldı. Bir haftada 8 milyonluk satış beklentileri de gerçekleşmedi. 
Şu anda dünya medyasında çizilen tabloya göre Samsung'un satış rakamları günden güne iyiye gidiyor. Apple içinse tam tersi bir durum gerçekleşiyor.

Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] Hiç yorum yok

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.