-->

26 Mayıs 2013

Euro Truck Simulator 2 Full İndir Yorum yok

Euro Truck Simulator 2 indir
Euro Truck Simulator 2 bizleri tır sürücülerinin zorlu dünyasına davet ediyor. Bu sefer haritamız daha geniş, kargolarımız daha değerli, görevimiz ise daha zorlu.
Euro Truck Simulator ile tır sürücülerinin dünyasına bizler de dâhil olduk. Yaşadıklarını, mesleklerinin ne kadar zor olduğunu öğrendik. Bizlere şu ana kadar yaşamadığımız tır simülasyonu deneyimi yaşattılar. Uykusuz geceler geçirdik kimi zaman da görevimiz de başarılı olmadık ve paramızı alamadık. Bu dünyanın bütün şartlarını Euro Truck Simulator ile öğrendik. Euro Truck Simulator bir tır simülasyonundan daha fazlasını bir tır sürücüsünün bütün yaşamını, hayatını bizlere sunuyor.
Euro Truck Simulator 2 ile yaşadığımız bu maceraya aldığımız yerden devam etmeye hazır mısınız? İngiltere, Belçika, Hollanda başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesine götürmemiz gereken kargomuz var ama zamanımız az. Hız yapmak tek kurtuluş yolumuz ama dikkatli olun kargo zarar görmesin.
Euro Truck Simulator 2 devam niteliğinde bir oyun olduğu için bize daha kaliteli görseller ve ses efektleri ile geliyor. Artık yaptığımız kazalar daha gerçekçi, doğa koşulları daha zorlu olacak.
Scania, Renault ve MAN başta olmak üzere birçok kamyon Euro Truck Simulator 2 bizlere sunuluyor. Araçlarımızda değişiklik yapmak da bizim elimizde. Oyun içinde elde ettiğimiz gelirler ile istersek aracımızın motor performansını artırabiliriz istersek de aracımızın rengini, döşemelerini değiştirebiliriz. Seçim sizin.
Euro Truck Simulator 2 ile bu yol macerasına katılacak gücünüz var mı?

Euro Truck Simulator 2 Kurulumu

Euro Truck Simulator 2′yi indirip dosyaya çıkarınız.

İnternet bağlantınızı kestikten sonra kurulumu yapınız.

Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girip serial numarasını yazınız

Artık Euro Truck Simulator 2 Full olmuştur

Lisansın iptal olmaması için güncelleme yapmayınız.


Euro Truck Simulator 2 Serial Numaraları

  • THWYR-Y553Q-71V7H-L8KLL-4KFXE
  • 7KWDE-K9MV0-KFM10-ACJ2Q-HY9KZ
  • 0QQXC-QEYEU-Q91CW-2CJWA-8ZH68
İndirme Linki


Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] Hiç yorum yok

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.