-->

28 Nisan 2013

Galatasaray - Gaziantepspor Maçı Canlı İzle Yorum yok

GS - Gaziantepspor maçı canlı izle LigTv'den Galatasaray Gaziantep maçı canlı izlenecek, Galatasaray-Gaziantepspor maçı canlı skor burada olacak, GS-G.Antep maçı Drogba'nın kadroda olduğu muhtemel 11'i, Gaziantepspor-Galatasaray maçı dakika dakika özeti, Gs-gaziantep maçı canlı anlatımı, Süper Ligin 31.hafta mücadelesinde Lider olan Aslan Halis Özkaya'nın Gaziantep Kamil Ocak Stadında yönetecegi maçta saat 20.00'de başlayacak.
GS - Gaziantepspor maçı canlı izle (31. hafta) LigTv'den Galatasaray Gaziantep maçı canlı izlenecek, Galatasaray-Gaziantepspor maçı canlı skor burada olacak, GS-G.Antep maçı Drogba'nın kadroda olduğu muhtemel 11'i, Gaziantepspor-Galatasaray maçı dakika dakika özeti, Gs-gaziantep maçı canlı anlatımı, Süper Ligin 31.hafta mücadelesinde Lider olan Aslan Halis Özkaya'nın Gaziantep Kamil Ocak Stadında yönetecegi maçta saat 20.00'de karşılaşacak.
Spor Toto Süper Lig’de son 57 haftanın 55’inde zirvede yer alan Galatasaray, Gaziantep deplasmanında kazanması hâlinde en yakın rakibi Fenerbahçe’nin Kayserispor karşısında alacağı olası bir mağlubiyet sonrasında lig tarihindeki 19. şampiyonluğunu ilan edecek.
Maç öncesi sarı kırmızılılarda Hollandalı Wesley Sneijder kamp kadrosuna dahil edilmedi, Ağrıları devam eden yıldız futbolcunun riske edilmediği öğrenildi. Sneijder'in yerine Sanica Boru Elazığspor maçında olduğu gibi Yekta Kurtuluş'un forma giymesi bekleniyor. Sneijder ile birlikte Elmander, Hakan Balta ve Aydın da Gaziantep'e götürülmedi. Engin Baytar ise uzun bir aradan sonra ilk 18'de kendine yer buldu.



Maçı Canlı İzlemek İçin Kullanabileceğiniz Siteler
Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] Hiç yorum yok

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.