-->

28 Nisan 2013

Adobe Photoshop CS6 13.0.1 TR Portable 1 yorum var.

Adobe® Photoshop® CS6 yazılımı; baskı, web ve video için üstün görüntüler oluşturmanıza yardımcı olur. Photoshop CS6'daki ileri teknoloji düzenleme, bileştirme ve boyama özelliklerinin yanı sıra, 3D görüntü ve hareket tabanlı içerikler oluşturmanıza ve düzenlemenize olanak sağlayan araçlara sahip olun.

Photoshop CS6 Extended yenilikleri

Adobe® Photoshop® CS6 yazılımı yüksek kaliteli görüntü seçimleri, görüntü rötuşlama, gerçekçi boyama ve 3D yükseltmeleri için çığır açıcı özellikler sunmaktadır. Hızlı performansın yanı sıra iş akışınızda zaman kazandıracak onlarca özellik için 64 bit desteğini keşfedin.

Geleneksel dijital görüntülemenin ötesine geçin. Saç gibi karmaşık görüntü öğelerini kolayca seçin. Görüntü öğelerini kaldırdığınızda kalan boşluğun neredeyse sihirli bir biçimde dolduğunu görün. Metin ve diğer 2D grafiklerini kolayca yükselterek 3D logolar ve resimler oluşturun.


Açıklama; 32 ve 64 Bit sistemlerde çalışır. Redfield'in bütün eklentileri yüklüdür.Bu sayede resim düzenlerken ekstra olarak resimler üzerinde karakalem çalışmaları yapabilir ve daha birçok efekt uygulayabilirsiniz.
Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] 1 yorum

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.