-->

5 Mart 2013

Yurtiçi Kargo Android Yorum yok





Yurtiçi kargo ülkemizin en iyi kargo şirketlerinden biri şüphesiz. İnsanların en çok kullandığı kargo şirketlerinden biri olmasının en büyük nedeni elbette yaygın kargo ağıdır. Ülkenin her yerine yapılan teslimatlar sayesinde bu başarıyı elde etmiştir. Bunun yanında çeşitli alışveriş şirketleriyle yapılan anlaşmalarla daha da büyüyerek daha fazla insana hizmet vermektedir. İşte bu kargo şirketinin Android uygulamasını indirip kargonuzu her yerden takip etmek ister misiniz?
Uygulama Giriş Ekranı
Bu ekrandan gönderinizle ilgili her bilgiye ulaşabilecek. En detaylı işlerinizi halletmek için menuyu kullanabileceksiniz…
Gönderi Yapın
Uygulamanın gönderi yap kısmında isterseniz online olarak kargo gönderi talebinde bulunabilirsiniz. Bu sayede kargonuzu gelip adresinizde alırlar. Başka seçenekler ise şu şekilde. En yakın şubeyi harita üzerinde bulabilir ve kargonuzu sizde teslim edebilirsiniz. Bunun aynında şubeye bir rota çizebilir ve ordan ilerleyebilirsiniz.
Kargonuz Nerede?
Kargonuzun nerede olduğunu görebileceğini bir özelliktir. Artık bilgisayara girmenize gerek yok. Bu uygulama sayesinde kargonuzu takip edebilirsiniz. Harita üzerinden kargonuzun tam olarak nerde olduğunu görebilirsiniz.
Fiyat Hesaplama
Ayrıca kargo detaylarınızı bizimle paylaşarak fiyat olarak hesaplama yaptırab

İndirmek İçin Tıkla
Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] Hiç yorum yok

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.