-->

1 Mart 2013

Google Chrome 25 Çıktı; İndir! 2 yorum var.

Google Chrome       Google’ın hızlı tarayıcısı Chrome 25 yayınlandı. Yayınlanan yeni sürüme otomatik güncelleme yolu ile ulaşabilirsiniz. Peki yeni neler var bu sürümde? Öncelikli olarak Chrome 25 artık web uygulamalarının ses tanıma özelliğini (Web Speech API) kullanmasına izin veriyor. Yeni özelliği test etmek için buraya tıklayabilirsiniz. Bunun dışında Google, resmi blog’unda Chrome’un artık “sessiz eklenti” yüklemelerini devre dışı bıraktığını bildirdi. Ses desteği ve sessiz eklenti yüklemenin kapatılması dışında Chrome 25, daha iyi HTML5 tarih/saat girişi desteği ve daha iyi WebGL hata yönetimiyle geliyor.
Bunlar dışında güvenlik önlemleri açısından da önemli bir güncelleme olan yeni sürümde, MathML‘i kapatarak, daha güvenli bir Chrome oluşturmayı başardı Google.
Google Chrome tarayıcınız, otomatik olarak güncellenmedi ise, güncellemek için “Seçenekler” menüsünden “Google Chrome Hakkında“ya tıklayarak, tarayıcınızı otomatik güncelleyebilirsiniz. Ya da hemen aşağıdaki bağlantıya tıklayarak, son sürümü indirebilirsiniz.
   İndir: Google Chrome 25
Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] 2 yorum

  1. Merhaba linux pardus için bu browseri nerden temin edebilirim

    Web Tasarım Firma Sitesi site satın al
    siteler mobilya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu Konu Dikkatimi Çekti Bi bak İstersen

      http://www.pcnet.com.tr/forum/linux/221629-pardusta-google-chrome-chromium.html

      Sil

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.