-->

15 Şubat 2013

Silinmeyen Programları Silmek[Resimli Anlatım] Yorum yok

Revo uninstaler, (Program Silme Aracı) istenmeyen programları veya kullanıcı kayıtlarını silmeniz için size yardımcı olabilecek ücretsiz bir program kaldırma aracıdır.
Hızlı ve gelişmiş algoritmik yazılımı ile programlanmış bu küçük program ile sisteminizi taratabilir ve gereksiz programları bulup istediğinizi silebilirsiniz. Aslında Windows Denetim Masası bölümünde bulunan "Program Ekle veya Kaldır" özelliğinin hemen hemen aynısı olan bu programda artılar daha fazla. Çünkü çoğu programı "Program Ekle veya Kaldır" bölümünde bulamazken bu program ile bir taramada sistemde kayıtlı olan tüm programları bulabilirsiniz. Sadece program veya dosyaları da değil klasörleri ve kullanıcı kayıtlarını da bu program sayesinde silebilirsiniz. Ve bu silmeler sisteminizde bir hızlanmaya yol açacağı için işinize gelecektir.
Bu programdaki en güzel özellikler  ise “Sürükle Bırak” “Avcı modu”. Silmek istediğiniz programın kısa yolunu sürükleyip programın içinde ateş yanan ikonuna atabilirsiniz ya da kaldırmak istediğiniz program açıkken, avcı modunun butonuna basıp programı silebilirsiniz.. Programı “program ekle/kaldır” dan, yada program klasörlerinin içinde aramanıza gerek yok. Amatörler için çok güzel bir program kaldırma aracı..
Şimdi resimli anlatıma geçelim.
programı indirmek için tıklayın

İlk kurduğunuzda büyük olasılıkla program İngilizce arayüzlü olacak. Options butonuna basıp dili Türkçe yapalım.

Windowsun program ekle ara yüzüne çok benzer. Eğer kaldıracağınız program pencerede varsa oradan kaldırırsınız. Ancak penceede bulamıyorsanız, avcı moduna geçin.

Avcı modu butonuna bastığınızda monitörünüzün sağ üstünde bir buton ikonu göreceksiniz. Hedef tahtası gibi. Hangi programı açarsanız oburon üstte kalacaktır. Butona basıp açık programı silebilirsiniz.

Resimde gördüğünüz gibi messenger'in içinde buton görünüyor. Butona tıklayıp messenger'i silebilirsiniz.
Dikkat ediniz;
1. İşiniz bitince bu buton masa üstünde durmasın. Ne olur, ne olmaz. Sağ tklayarak seçeneklerden yapabilirsiniz. Seçeneklerden aynı zamanda butonu "sürükle/bırak" moduna geçirebilrisiniz. Bu durumda da, masa üztünüzde programın kısa yolunu mouse ile sürükleyip, ikonun üstüne bırakırak silme yapabilirsiniz.

Uploaded with ImageShack.us
Sağ tıkladığınızda çıkan seçenelerden "çıkış" kısmına inip tıklayınca ikon masadan silinir.
Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] Hiç yorum yok

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.