-->

23 Şubat 2013

En İyi 10 Android Uygulama Yorum yok

En iyi 10 Android Uygulaması

Android uygulamaları ile ilgili çok yeni bir blog ama Android kullanan herkesin ilgisini çekebilecek "en iyi" listesi ile karşınızda. Bu blogda "Top 10" listelerine sık sık rastlayacaksınız.

1) Animated Widget Pro : Telefon rehberinizdeki favori kişilerinizi aramak için ekrana birkaç kez tıklamak zor geliyorsa, en sevdiğiniz uygulamaları ana ekranınızda animasyonla açılan tek bir ikonun altında toplamak istiyorsanız bu uygulama tam size göre. Önce free sürümünü deneyip daha sonra pro versiyonunu satın alabilirsiniz.

İndirmek için burayı tıklayın.
2) Ntvmsnbc Mobile Reader : Arayüzüyle, widgetlarıyla şu anda marketteki en güzel Türkçe haber uygulaması. Herşeyden haberdar olmak için birebir.

İndirmek için burayı tıklayın.

3) K9 Mail : Android'le gelen mail uygulamasının açık kaynak kodu ile üzerinde çalışılıp geliştirilmiş hali. Android'in mail programından sıkıldıysanız, daha fazla özellik arıyorsanız mutlaka indirin.

İndirmek için burayı tıklayın.

4) Barcode Scanner : Eğer yeni çıkan uygulamaları veya oyunları internet sitelerinden takip ediyorsanız zaten 3d barkodlara denk gelmişsinizdir. Uygulamayla ilgili bir haber okuyorsunuz, hoşunuza gidiyor. Uygulamaya sahip olmanız için tek gereken şey barcode scanner'ı çalıştırmak ve kameranızı okuduğunuz sayfadaki barkoda tutmak. Uygulama cebinizde...
İndirmek için burayı tıklayın.
5) Pocket Cloud : Bilgisayarınızı telefonunuzun ekranından yönetmek için mükemmel bir uygulama. Üstelik bedava. Bilgisayarınızı evde veya işte açık bırakın. İster tatilden, ister yemekten, ister tuvaletten bilgisayarınızın bütün özelliklerini kullanabileceğiniz bir uygulama.

İndirmek için burayı tıklayın.
6) Grooveshark : Müzik dinlemeyi seviyorsanız bu uygulama ile inanılmaz bir arşiv sizin oluyor. Hangi şarkıyı isterseniz 3g bağlantısı olduktan sonra o anda cebinizde... Bu uygulamayı cebinizde kullanmak için Grooveshark.com'a üye olmak ve aylık cüzi bir miktar ödemek gerekiyor.

İndirmek için burayı tıklayın.
7) Dropbox : Bu uygulamayı hem telefonunuza, hem bilgisayarınıza kuruyorsunuz. Bilgisayarda masaüstünüzde dropbox adında bir klasör oluşuyor. Bu klasöre attığınız her dosya cloud üzerine kaydoluyor ve bu dosyalara bilgisayarınız kapalı olsa bile telefonunuzdan erişip ve düzenleme yapabiliyorsunuz.

İndirmek için burayı tıklayın.

8 ) Smart keyboard : Android'in standart klavyesinden sıkıldıysanız, farklı temalar ve parmaklarınıza göre kişiselleştirilmiş bir klavye ile daha iyi yazı yazma deneyimi yaşamak istiyorsanız bu uygulamayı tavsiye ederim.

İndirmek için burayı tıklayın.

9) Goggles : Google'ın üzerinde çalıştığı güzel bir uygulama. Bir tablonun fotoğrafını çekip fotoğraf tanıma özelliği ile o tablo ile ilgili bilgilere ulaşabilir, bir yazıyı fotoğraflayıp anında başka bir dile tercüme edebilir, yada boş bir sudoku bulmacasının fotoğrafını çekip anında çözebilirsiniz. Şaka değil!

İndirmek için burayı tıklayın.




10) Canlı TV : Android markete ilk girdiğimden beri hep karşıma çıkan, çok kullanmasam da zaman zaman herkesin ihtiyaç duyabileceği, popüler Türk TV kanallarını canlı olarak izleyebileceğiniz ücretsiz bir uygulama. Yayınları izleyebilmek için telefonunuzda flash player yüklü olmalıdır.

İndirmek için burayı tıklayın.
Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] Hiç yorum yok

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.