-->

31 Aralık 2012

Fifa 2013 İndir Yorum yok

Fifa13

info
Oyun Hakkında: Şu sıralar oyun sever kitle kıpır kıpır adeta. Özellikle spor oyunu tutkunlarının en sevdiği aylardayız. Neden derseniz futbol oyunlarının demoları yayınlanmış ve artık oyunun çıkmasına çok az kalmıştır. Yeni özellikler , grafikler, transferler, oyun motorları vs hepsi başlı başına heyecan sebebidir. Bir futbol oyununda oyuncunun topla girdiği en önemli atraksiyon şüphesiz ilk dokunuştur. Topun geliş açısı, yüksekliği, hızı, oyuncunun pozisyonu, hareket anı, rakip oyuncularla durumu vs… gibi bir çok faktörden etkilenebilen ilk dokunuş kontrolü gerçekçi bir oyun için oldukça önemlidir. Fifa 2013 yılı için oldukça iddialı. Bu faktörlerin hepsinde tüm gerçekliği sağlamaya çalışacaklarını söylüyorlar.
Şüphesiz Fifa Ea Sports’un desteğiyle yılların birikimine sahip bir futbol oyunu. Bu devirde kulanıcıları tatmin etmek ise gerçekten çok zor. En ufak bir açığın bile olsa kısa sürede bunu bulup sizin yüzünüze çalmaya muktedirler. Lakin Fifa 13 konusunda kendine epey güveniyor. Player Impact Engine ile uzun vadede büyük başarılar bekliyor. Tabi biz oyuncularda. Onlar ne kadar başarılı olurlarsa biz de o kadar keyif alırız.
Kurulum : Oyun diğer oyunlar gibi normal bir şekilde kurulmaktadır. Crack işlemi yapıldıktan sonra oyuna girmek için tüm internet bağlantınızı kapatmanız gerekmektedir.
Fifa 13 Sistem Gereksinimleri :
İşletim Sistemi: Windows XP / Vista / 7
İşlemci: Intel Core2Duo 2.4 GHz yada Eşdeğer AMD
Ram: 2 GB
Ekran Kartı: 256 MB
Gerekli Boş Alan: 5 GB
indir
- FiFA 13 CRACK – (Nette İLK ) -

caps
Fifa13 Screenshot



 

Yazıyı Paylaş

[Ne Demişler] Hiç yorum yok

Copright 2013 - Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz.

Bu site Blogger alt yapısı kullanılarak yapılmıştır.